De Hattemse Golfclub 90 jaar jong

Logo lustrum 2020

Beste leden, oud-leden en belangstellenden,

2020 is het jaar dat onze mooie golfclub 90 jaar bestaat! Een grand old lady, maar nog springlevend! Niet voor niets hebben we als motto gekozen: “De Hattemse golfclub 90 jaar jong”

Elke dag van het jaar wordt onze club bevolkt door een groot aantal fanatieke golfers. Leden, maar de laatste jaren ook meer en meer gasten. Als lustrumcommissie willen wij dit jubileumjaar extra glans geven door in de loop van het jaar een aantal festiviteiten te organiseren. Het accent zal liggen op de Lustrumweek van 29 augustus tot 6 september maar vergeet ook niet de speciale lustrumwedstrijden. Het belangrijkste van de vereniging is de saamhorigheid onder de leden. De club dat zijn wij allemaal.

Wij hopen dat de activiteiten van het komend jaar zullen bijdragen aan dat “wij” gevoel.
U kunt daar een bijdrage aan leveren door deel te nemen aan de verschillende wedstrijden en feestelijke bijeenkomsten. En natuurlijk door in ons clubrestaurant een gezellig hapje te eten na de wedstrijden!

Wij hopen U vaak te ontmoeten tijdens het lustrumjaar!

Namens de Lustrumcommissie,

Inez Pijnenburg vz.

Hieronder vind u de flyer met informatie over het lustrum. U kunt deze ook hier file pdf 12 downloaden.

Flyer1

Flyer2