Improve Your Golfing Experience

michaelVanaf 1 juli 2018 is Michael Unsworth als golfprofessional actief op de Hattemse.  Sinds 1984 is Michael lid van de Professional Golfers Association (PGA), sinds 2009 Mind Factor Coach en vanaf 2013 Trackman® Level 2 Certified Professional.

Michael is zijn loopbaan als professional begonnen in 1984 op Shifnal Golf Course. Daarna werkte hij  bij Krefelder Golf, de Veluwse Golf Club, Zuid Limburgse G&CC Wittem, Golfbaan Kasteel de Engelenburg en na een ‘uitstapje’ bij golfshop Golfhaantje is hij nu dus professional bij de Hattemse.

Leden van de Hattemse hebben al met hem kennis kunnen maken bij diverse ‘Beat the Pro’ manifestaties tijdens clubwedstrijden. Ook de activiteit ‘Speel 9 holes met de Pro’ vindt gretig aftrek. U zult Michael Unsworth veel tegenkomen op de Hattemse.

Leden kunnen als groep in overleg met Michael de lessen plannen. Zij kunnen zich ook individueel voor de groepstraining opgeven waarbij Michael zal proberen een groep samen te stellen. Voor het inplannen van de groepslessen kunt u Michael mailen of bellen: klik hier voor mailadres en/of telefoonnummer. Meer info over Michael en golfcoaching vindt u hier.

Uiteraard zijn ook individuele lessen mogelijk. In de hal van het clubhuis vindt u meer informatie.