Professional

Sinds 1 juli 2018 is Michael Unsworth als golfprofessional actief op de Hattemse. Vanaf1984 is Michael lid van de Professional Golfers Association (PGA), sinds 2009 Mind Factor Coach en vanaf 2013 Trackman® Level 2 Certified Professional.

Veel leden hebben afgelopen jaar al met hem kennisgemaakt. Niet alleen door ‘beat the pro’ wedstrijden waarbij zij hem probeerden te verslaan op een par 3 hole, maar tevens tijdens baanlessen, teamtrainingen, groepslessen, of individuele lessen.

Ook de Hattemse golfjeugd wordt getraind door Michael.

Leden kunnen zich individueel of met een groep opgeven voor lessen. In de hal van het clubhuis ligt de lesagenda. Ook is Michael bereikbaar via e-mail of telefoon: klik hier voor mailadres en/of telefoonnummer. Meer info over Michael en golfcoaching vindt u hier.

IMG 1325 small

PING

Sinds september 2019 is Michael op de club gestart met de verkoop van golfclubs en andere artikelen. Hij heeft gekozen voor de nieuwste modellen van het merk PING, zowel voor dames als heren.

Voor PING is gekozen omdat dit merk de meeste ‘fitting’ mogelijkheden en ervaring heeft. Ping heeft nog altijd de drive om betere stokken te maken zodat de golfer gemakkelijker kan presteren en zo meer van de sport kan genieten. PING biedt kwaliteit en bijna iedere setindeling is mogelijk.

Alle stokken worden op maat gebouwd, en alle stokken zijn vooraf uit te proberen op de oefenbaan en op de golfbaan.

Naast drivers, fairway-woods, hybrids, ijzers, enzovoort, zal een bescheiden selectie golftassen, handschoenen en golfballen te koop worden aangeboden.

Ook kunt u terecht voor nieuwe grips op uw stokken en uiteraard vrijblijvend voor advies over uw golfmateriaal.

IMG 1326 small