PROFESSIONAL

Sinds 1 juli 2018 is Michael Unsworth als golfprofessional actief op de Hattemse. Vanaf 1984 is hij lid van de Professional Golfers Association (PGA), sinds 2009 Mind Factor Coach en vanaf 2013 Trackman® Level 2 Certified Professional.

Hieronder de speciale winteraanbieding van Michael voor Hattemleden:

Groepslessen en Competitie TRAINING 2019/20

Michael biedt de komende winterperiode graag alle leden groepstrainingen aan. Je kunt inschrijven als competitie team, als vriendengroep, wat je ook wilt. De groep bestaat in principe uit 4 tot 6 personen, maar in overleg eventueel één of twee meer. Wij gaan tijdens deze trainingen niet de spelers’ swings veranderen, wij gaan wel op zoek naar verbetering en uitbreiding van hun golf skills: Effectief scoren, scherp korte spel, goede baan management, meer controle over de bal, daar gaat het om. Een gezellig manier om samen je golfspel te verbeteren! Voor 2019/20 zijn dit de mogelijkheden:

5 trainingen van 1 uur = € 350          5 trainingen van 1,5 uur = € 500

10 trainingen van 1 uur = € 650        10 trainingen van 1,5 uur = € 900

De kosten worden verdeeld door het aantal deelnemers en bij de eerste les of via bank voldaan aan Michael. Het Bestuur wil graag groepslessen stimuleren, zo kun je van de penningmeester een subsidie voor deze lessen ontvangen. Graag met hem afspreken.

Trainingen worden afwisselend: putten, korte spel, shot-making en training op de baan zullen de `kern vormen. Uiteraard op een dag en tijdstip af te spreken dat de groep of het team het beste schikt (woensdag t/m zaterdag).

Leden kunnen zich individueel of met een groep opgeven voor lessen. In de hal van het clubhuis ligt de lesagenda. Ook is Michael bereikbaar via e-mail of telefoon: klik hier voor mailadres en/of telefoonnummer. Meer info over Michael en golfcoaching vindt u hier.

IMG 1325 small

Michael aan het werk met de jeugd.

SHOP

Sinds september 2019 is Michael op de club gestart met de verkoop van golfclubs en andere artikelen. Hij heeft gekozen voor de nieuwste modellen van het merk PING, zowel voor dames als heren.

Voor PING is gekozen omdat dit merk de meeste ‘fitting’ mogelijkheden en ervaring heeft. Ping heeft nog altijd de drive om betere stokken te maken zodat de golfer gemakkelijker kan presteren en zo meer van de sport kan genieten. PING biedt kwaliteit en bijna iedere setindeling is mogelijk.

Alle stokken worden op maat gebouwd, en alle stokken zijn vooraf uit te proberen op de oefenbaan en op de golfbaan.

Naast drivers, fairway-woods, hybrids, ijzers, enzovoort, zal een bescheiden selectie golftassen, handschoenen en golfballen te koop worden aangeboden.

Ook kunt u terecht voor nieuwe grips op uw stokken en uiteraard vrijblijvend voor advies over uw golfmateriaal.

IMG 1326 small