Greenfee tarieven 2018

NGF-leden D clubs en vrije golfers € 47,50
Hospitality € 27,50
Introducé(e)s € 20,00

* Als er tijdelijke greens zijn (zoals bijvoorbeeld wintergreens) krijgt u € 5,- korting op de bestaande prijs.

Spelers kunnen vanaf handicap 45 of lager en op vertoon van een geldige NGF pas van de baan gebruik maken.

Pro's, voorzitters en secretarissen GC's: spelen op vertoon van hun PGA-of Goldcard GRATIS*

*gasten van pro's, voorzitters en secretarissen betalen gewoon het geldende greenfeetarief dat bepaald wordt door de vermelde club op de NGF-pas.

Houdt u er rekening mee dat u, bij drukte in de baan, geacht wordt te 'ritsen' in de turn.

Introducé(e)s

Leden van de Hattemse golfclub kunnen niet-leden – maximaal twee per dag - introduceren tegen het introductietarief. Wonen deze gasten binnen een straal van 20 kilometer van het clubgebouw dan mogen ze driemaal per jaar tegen introductietarief spelen. Let wel dat leden de niet-leden bij het spel moeten begeleiden.

Hospitality

De HG&CC heeft met 37 clubs afspraken gemaakt. Deze afspraken vallen onder de ‘hospitality’regeling. Hospitality staat voor  gastvrijheid. Leden van de aangesloten clubs spelen op de Hattemse tegen het hospitality tarief.

Leden van de Hattemse kunnen ook op de hospitality banen spelen tegen een sterk gereduceerd tarief. Dit is vrijwel altijd het introductietarief dat men ook aan gasten van eigen leden in rekening brengt. Onze leden kunnen zo op veel uitdagende banen tegen een aantrekkelijk tarief spelen. Niet alleen clubs uit de regio, maar ook van verder weg zijn goed vertegenwoordigd. De regeling betreft vooral topclubs. Voor de voorwaarden verwijzen we u graag naar onze website en de websites van de genoemde golfclubs (klik hiervoor op de desbetreffende club).

Handicarts en buggy’s

Gebruikerstarief per ronde van 18 of 9 holes:
1 mindervalide per ronde golf 18 of 9 holes met gebruikerskaart € 5,-
2 mindervaliden met gebruikerskaart samen 1 kar € 10,-
1 valide + 1 mindervalide met gebruikerskaart samen 1 kar € 15,-

Gebruikerstarief derden:
Valide gebruikers, per kar* € 30,-
Wedstrijd/evenementen per dag* € 50,-
* Slechts mogelijk indien niet gereserveerd door handicartpashouders

Voor meer informatie over de Stichting Handicart,handi

Teesluiting

Groepen van 15 tot maximaal 20 spelers die als een groep willen spelen en een vaste starttijd (teesluiting) reserveren voor 9 of 18 holes betalen een toeslag. Dit geldt ook voor leden van HG&CC.

De 1e tee wordt dan gedurende maximaal 1½ uur gereserveerd; uiteraard de 10e tee ongeveer 1½ uur later ook.
Dit houdt in dat andere spelers tot een kwartier vóór de gereserveerde tijd kunnen afslaan en dan na de gereserveerde periode ritsend kunnen doorgaan met hun 2e 9 holes totdat de groep met teesluiting de 10e tee bereikt.
Overige leden en gasten kunnen eveneens ritsend een ronde starten nadat de 1e tee en de 10e tee weer vrij zijn.
Toeslag teesluiting: 9 holes € 10,- p.p.     18 holes € 20,- p.p.

Op vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen is het niet mogelijk als groep met teesluiting te spelen; dan is teesluiting dus niet toegestaan. Hiervan kan slechts worden afgeweken met toestemming van het bestuur.
De gezamenlijke playing handicap van een flight mag niet hoger zijn dan 90.

Exclusieve reservering van de baan en het clubhuis:
Baan, clubhuis en oefenfaciliteit gesloten voor leden en gasten van HG&CC.
Exclusief gebruik van de baan, het clubhuis en de oefenfaciliteit voor de gereserveerde groep.

Tarief:
1 dagdeel maximaal   > 20 personen maximaal  40 personen € 1.500,-
2 dagdelen maximaal > 20 personen maximaal  60 personen € 2.250,-
3 dagdelen maximaal > 20 personen maximaal 100 personen € 3.500,-

NB. Er blijken (commerciële) websites te bestaan, waarop de greenfee-tarieven en -regelingen van de verschillende Nederlandse clubs worden vermeld. Deze gegevens zijn veelal verouderd of gewoon onjuist. Aan informatie die buiten medeweten en zeker buiten medewerking van de clubs tot stand is gekomen kunnen geen rechten worden ontleend