Lidmaatschappen en toelichting

groepsles rabbits

U heeft de mogelijkheid uit verschillende lidmaatschappen: gewoon lidmaatschap, gezinslidmaatschap, jeugdlidmaatschap, proeflidmaatschap, buitenlidmaatschap, theelidmaatschap of een bedrijfslidmaatschap.

Er is een aantrekkelijke kortingsregeling voor nieuwe leden die overstappen vanaf een andere golfclub.
We bieden u de mogelijkheid om eerst kennis te maken bv. via een proeflidmaatschap, waarmee u drie maanden kunt spelen op de Hattemse Golf en Country Club, aan wedstrijden mee doen en van alle faciliteiten gebruik kunt maken.

De Hattemse kent daarnaast een proeflidmaatschap voor beginnende golfers waarbij beginnende golfers in drie maanden tien groepslessen van een half uur krijgen, door één van de professionals die op onze club les geven, en onbeperkt gebruik mogen maken van de oefenfaciliteiten

groepsles rabbits3- Lidmaatschappen en tarieven

- Aanmeldformulier lidmaatschap

- Aanmeldformulier proeflidmaatschap

- Aanmeldformulier gezinslidmaatschap

- Aanmeldformulier handicapregistratie

Wilt u meer informatie? Graag verzoeken wij u om contact op te nemen met ons secretariaat, aanwezig op maandagochtend en donderdagochtend. U kunt natuurlijk gewoon eens langs komen, of een e-mail sturen

Meer informatie over bedrijfslidmaatschappen vindt u in de sponsorbrochure.  Ook een kort berichtje aan het secretariaat is voldoende. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.