Greenfee tarieven 2017

NGF-leden D clubs en vrije golfers € 47,50
Hospitality € 27,50
Introducé(e)s € 20,00

* Als er tijdelijke greens zijn (zoals bijvoorbeeld wintergreens) krijgt u € 5,- korting op de bestaande prijs.

Spelers kunnen vanaf handicap 45 of lager en op vertoon van een geldige NGF pas van de baan gebruik maken.

Jeugd, mits in bezit van een NGFjeugdpas, speelt voor € 2,50.

Pro's, voorzitters en secretarissen GC's: spelen op vertoon van hun PGA-of Goldcard GRATIS*

*gasten van pro's, voorzitters en secretarissen betalen gewoon het geldende greenfeetarief dat bepaald wordt door de vermelde club op de NGF-pas.

Houdt u er rekening mee dat u, bij drukte in de baan, geacht wordt te 'ritsen' in de turn.

Introducé(e)s

Leden van de Hattemse golfclub kunnen niet-leden – maximaal twee per dag - introduceren tegen het introductietarief. Wonen deze gasten binnen een straal van 20 kilometer van het clubgebouw dan mogen ze driemaal per jaar tegen introductietarief spelen. Let wel dat leden de niet-leden bij het spel moeten begeleiden.

Hospitality

De HG&CC heeft met 37 clubs afspraken gemaakt. Deze afspraken vallen onder de ‘hospitality’regeling. Hospitality staat voor  gastvrijheid. Leden van de aangesloten clubs spelen op de Hattemse tegen het hospitality tarief.

Leden van de Hattemse kunnen ook op de hospitality banen spelen tegen een sterk gereduceerd tarief. Dit is vrijwel altijd het introductietarief dat men ook aan gasten van eigen leden in rekening brengt. Onze leden kunnen zo op veel uitdagende banen tegen een aantrekkelijk tarief spelen. Niet alleen clubs uit de regio, maar ook van verder weg zijn goed vertegenwoordigd. De regeling betreft vooral topclubs. Voor de voorwaarden verwijzen we u graag naar onze website en de websites van de genoemde golfclubs (klik hiervoor op de desbetreffende club).

Handicarts en buggy’s

Gebruikerstarief per ronde van 18 of 9 holes:
1 mindervalide per ronde golf 18 of 9 holes met gebruikerskaart € 5,-
2 mindervaliden met gebruikerskaart samen 1 kar € 10,-
1 valide + 1 mindervalide met gebruikerskaart samen 1 kar € 15,-

Gebruikerstarief derden:
Valide gebruikers, per kar* € 30,-
Wedstrijd/evenementen per dag* € 50,-
* Slechts mogelijk indien niet gereserveerd door handicartpashouders

Voor meer informatie over de Stichting Handicart,handi