Starttijden

De Hattemse kent geen caddiemaster en geen vastgestelde starttijden.
Gasten wordt geadviseerd zich vooraf aan te melden bij de Hattemse Hoeve, telefonisch via 038 - 444 19 09 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Desgevraagd wordt een richttijd gegeven om te spelen.

Op de website is te zien of er een wedstrijd is of dat reeds spelers ingepland zijn. Klik hiervoor op de baanbezettingBij aankomst worden gasten in het clubhuis ontvangen.

Teesluiting

Groepen van 15 tot maximaal 20 spelers die als een groep willen spelen en een vaste starttijd (teesluiting) reserveren voor 9 of 18 holes betalen een toeslag. Dit geldt ook voor leden van HG&CC.

De 1e tee wordt dan gedurende maximaal 1½ uur gereserveerd; uiteraard de 10e tee ongeveer 1½ uur later ook.
Dit houdt in dat andere spelers tot een kwartier vóór de gereserveerde tijd kunnen afslaan en dan na de gereserveerde periode ritsend kunnen doorgaan met hun 2e 9 holes totdat de groep met teesluiting de 10e tee bereikt.
Overige leden en gasten kunnen eveneens ritsend een ronde starten nadat de 1e tee en de 10e tee weer vrij zijn.
Toeslag teesluiting: 9 holes € 10,- p.p.     18 holes € 20,- p.p.

Op vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen is het niet mogelijk als groep met teesluiting te spelen; dan is teesluiting dus niet toegestaan. Hiervan kan slechts worden afgeweken met toestemming van het bestuur.
De gezamenlijke playing handicap van een flight mag niet hoger zijn dan 90.

Exclusieve reservering van de baan en het clubhuis:
Baan, clubhuis en oefenfaciliteit gesloten voor leden en gasten van HG&CC.
Exclusief gebruik van de baan, het clubhuis en de oefenfaciliteit voor de gereserveerde groep.

Tarief:
1 dagdeel maximaal   > 20 personen maximaal  40 personen € 1.500,-
2 dagdelen maximaal > 20 personen maximaal  60 personen € 2.250,-
3 dagdelen maximaal > 20 personen maximaal 100 personen € 3.500,-

NB. Er blijken (commerciële) websites te bestaan, waarop de greenfee-tarieven en -regelingen van de verschillende Nederlandse clubs worden vermeld. Deze gegevens zijn veelal verouderd of gewoon onjuist. Aan informatie die buiten medeweten en zeker buiten medewerking van de clubs tot stand is gekomen kunnen geen rechten worden ontleend