rabbitRabbits, wat zijn dat?
‘Rabbits’, zo noemen we golfers die net beginnen of opnieuw beginnen met golfen en spelen in de handicapcategorie 30 t/m 54.

Rabbitcommissie
De Rabbitcommissie zorgt voor voldoende activiteiten voor beginnende golfers met baanpermissie en begeleidt hen op weg naar het regelexamen.

Activiteiten
Elke woensdagochtend het hele jaar door is er een 9 holes inloopwedstrijd. Na afloop wordt er tijdens het nuttigen van een consumptie uitleg gegeven over golfkwesties en 1x per maand wordt er een regelles verzorgd. Natuurlijk is er ook een prijsuitreiking. Naast de wekelijkse inloopwedstrijden is er jaarlijks een uitwisseling met rabbits van de Sallandsche en Twentsche golfclub en sinds kort ook met de Veluwse golfclub. Het is altijd leuk om eens ergens anders én 18 holes te spelen. Hoofdprijs van deze uitwisselingswedstrijden is een prachtige wisseltrofee. Andere specifieke wedstrijden voor rabbits zijn ‘Veenwalkonijn’, ‘Rabbits met gasten’ en ‘Sint Nicolaas’.

Doel
Bevorderen dat nieuwe leden plezier in het golfspel hebben en zich direct thuis voelen bij de club. Hierbij hoort ook het integreren binnen de club, onder andere door deelname aan club-, dames- of herenmiddag wedstrijden te stimuleren.

Speel je voor de gezelligheid: prima.
Wil je een kei worden in golf: ook dat kan.
Bij de HG&CC vind je alles wat je zoekt op het gebied van golf.